سلام با مقاله طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار 1400 از سایت آقای صنایع در خدمت شما هستیم در این مقاله شما میتونید اطلاعاتی در این مورد کسب کنید و میتوانید طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار 1400 با آپدیت 1400 – 1402 – 1403 دانلود کنید. تا پایان با مستر صنایع همراه باشید.
مقدمه
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است.
استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کاال می بخشد در کسب سهم
باالتری از بازار برای کاالی مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Promotive
و نقش Protectiveچنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی اید نقش نخست به وجه
نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره
دارد.
بسته بندی
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصوالت مختلف غذایی
کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه و یا
عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و
مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی
بهداشتی ، محصوالت غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصوالت مشابه خارجی را در بازارهای جهانی
خواهند داشت.
همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات و حبوبات، خشکبار و سایر محصوالت
غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی و
نگهداری مشخص تر می شود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با
اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه
به ماهیت صنایع غذایی، بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
1 .استقبال روز افزون استفاده از خدمات صنایع غذایی
2 .بهره گیری از نیروی انسانی بومی و ایجاد اشتغال
3 .استفاده از بهترین تجهیزات و امکانات بهداشتی
4 .بستر مناسب فعالیت در جزیره قشم و استفاده از مزیتهای نسبی منطقه آزاد
5 .داشتن برنامه توسعه آتی به منظور رونق فعالیت و ارائه خدمات بهینه
6 .دیدگاه مثبت مسئولین منطقه در حمایت از اجرای طرحها ی اقتصادی
7 .امکان استفاده از شرایط مناسب جغرافیای
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای فرآوری و بسته بندی خشکبار
انبار مواد فرآوری شده فله قبل از بسته بندی
برای نگهداری مواد فرآوری شده ، کارخانه ها بسته به حجم و ظرفیت تولید باید انبارهای مجزا با دما ،
رطوبت و تهویه مناسب بسته به نوع محصول باشند.
به منظور نگهداری دانه ها و مغزهای آجیلی ورودی به واحدهای فرآوری و بسته بندی باید از انبارهای
خشک با دمای زیر 25 درجه سانتیگراد متناسب با ظرفیت واحد تولیدی و با رعایت فاصله مناسب از سالن
تولید استفاده گردد.
نکات
هنگام باز کردن بسته بندی محصوالت رعایت اصول بهداشتی به منظور جلوگیری از انتقال آلودگی ثانویه
ناشی از ورود اجسام غیر فلزی مانند براده چوب، نخ گونی های بسته بندی ، مو و سایر مواد مشابه الزامی
است.
برای این منظور باید از پرسنل آموزش دیده استفاده و از رعایت اصول بهداشتی نظیر اصول بهداشت فردی
دانلود طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار 1400
برای دانلود این طرح با ویرایش 1402 روی لینک زیر کلیک کنید.
طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار 1400
سلام با مقاله طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار 1400 از سایت آقای صنایع در خدمت شما هستیم در این مقاله شما میتونید اطلاعاتی در این مورد کسب کنید و میتوانید طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار 1400 با آپدیت 1400 – 1402 – 1403 دانلود کنید. تا پایان با مستر صنایع همراه باشید.
مقدمه
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است.
استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کاال می بخشد در کسب سهم
باالتری از بازار برای کاالی مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Promotive
و نقش Protectiveچنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی اید نقش نخست به وجه
نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره
دارد.
بسته بندی
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصوالت مختلف غذایی
کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه و یا
عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و
مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی
بهداشتی ، محصوالت غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصوالت مشابه خارجی را در بازارهای جهانی
خواهند داشت.
همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات و حبوبات، خشکبار و سایر محصوالت
غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی و
نگهداری مشخص تر می شود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با
اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه
به ماهیت صنایع غذایی، بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
هداف پروژه
1 .استقبال روز افزون استفاده از خدمات صنایع غذایی
2 .بهره گیری از نیروی انسانی بومی و ایجاد اشتغال
3 .استفاده از بهترین تجهیزات و امکانات بهداشتی
4 .بستر مناسب فعالیت در جزیره قشم و استفاده از مزیتهای نسبی منطقه آزاد
5 .داشتن برنامه توسعه آتی به منظور رونق فعالیت و ارائه خدمات بهینه
6 .دیدگاه مثبت مسئولین منطقه در حمایت از اجرای طرحها ی اقتصادی
7 .امکان استفاده از شرایط مناسب جغرافیای
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای فرآوری و بسته بندی خشکبار
انبار مواد فرآوری شده فله قبل از بسته بندی
برای نگهداری مواد فرآوری شده ، کارخانه ها بسته به حجم و ظرفیت تولید باید انبارهای مجزا با دما ،
رطوبت و تهویه مناسب بسته به نوع محصول باشند.
به منظور نگهداری دانه ها و مغزهای آجیلی ورودی به واحدهای فرآوری و بسته بندی باید از انبارهای
خشک با دمای زیر 25 درجه سانتیگراد متناسب با ظرفیت واحد تولیدی و با رعایت فاصله مناسب از سالن
تولید استفاده گردد.
نکات
هنگام باز کردن بسته بندی محصوالت رعایت اصول بهداشتی به منظور جلوگیری از انتقال آلودگی ثانویه
ناشی از ورود اجسام غیر فلزی مانند براده چوب، نخ گونی های بسته بندی ، مو و سایر مواد مشابه الزامی
است.
برای این منظور باید از پرسنل آموزش دیده استفاده و از رعایت اصول بهداشتی نظیر اصول بهداشت فردی
دانلود طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار 1400
برای دانلود این طرح با ویرایش 1402 روی لینک زیر کلیک کنید.
دانلود طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار 1403