سلام خوش اومدین به مستر صنایع .میگو منبع بسیار مغذی و مفید برای بدن محسوب میشود که طرفداران مخصوص خود را دارد و بازار صادرات آن نیز داغ است. یکی از محصولات تولید شده از میگو ،میگوی خشک است. در این مطلب قصد داریم درباره طرح توجیهی تولید میگو خشک 1402-1403 صحبت کنیم.
ممنون ار همراهی شما.
مقدمه
مصرف غذاهای دریایی از زمانی که به عنوان منابع مهم مواد مغذی برای سلامتی انسان شناخته شدند در حال افزایش است.برای مشاهده طرح محصولات دریایی دیگر میتوانید مراجعه کنبد به : تولیدپودرماهی ،خشک کردن ماهی،تولید غذای ماهی
پروتئین، چربی ها و ترکیبات فعال زیستی در غذاهای دریایی دارای جنبه های منحصر به فردی هستند که آنها را از حیوانات خشکی زی متفاوت می کند.
میگو یکی از مهمترین آبزیان در صنعت تولیدات شیلات است که ارزش سالانه صادرات آن از دیگر گونه های شیلاتی بالاتر است.
سخت پوستان جزو بزرگترین زیرشاخه از شاخه بندپایان می باشند، میگو از خانواده آبزیان سخت پوست است، که بیشتر از4000گونه را در خود جای داده اند. اکثر میگو ها دریایی بوده و تعداد اندکی از گونه ها نیز در آبهای شیرین زندگی می کنند.همچنین برخی از گونه ها خشکی زی به شمار می روند.
میگو منبع غنی،گنج سلامتی
میگو منبع عالی ویتامین B12 است که 1.4 میکروگرم یا 59 درصد از ارزش روزانه (DV) را تامین می کند. 3 آنها همچنین منبع خوبی از فسفر هستند و 201 میلی گرم یا 16 درصد از DV را فراهم می کنند. 4 و کولین 69 میلی گرم یا 12.5٪ از DV را فراهم می کند. 5 میگو همچنین کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، روی و سلنیوم را تامین می کند.
حقایق تغذیه ای میگو
این اطلاعات تغذیه ای برای یک وعده 3 اونسی (85 گرمی) میگو پخته شده توسط USDA.2 ارائه شده است.
میگو به طور طبیعی کربوهیدرات بسیار کمی دارد و کمتر از 1 گرم در هر وعده 3 اونس کربوهیدرات دارد. از آنجایی که میگو یک غذای گیاهی نیست، فیبر ندارد.
چربی ها
میگو در هر وعده حاوی کمتر از 1 گرم چربی است. با این حال، آنها تقریباً فاقد چربی های اشباع شده مرتبط با بیماری قلبی هستند. بیشتر چربی موجود در میگو از اسیدهای چرب مفید امگا 3 و چربی های اشباع نشده چندگانه می آید. با این حال، پختن میگو در کره یا روغن، محتوای چربی کلی غذای نهایی را افزایش می دهد.
میگو حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن است. این یک راه سالم برای قلب برای افزایش مصرف پروتئین بدون مصرف چربی های اشباع اضافی است. شما 20 گرم پروتئین بدون چربی را در یک وعده 3 اونس میگو دریافت خواهید کرد.
کالری
میگو کالری نسبتا کمی دارد و در هر وعده 3 اونس فقط 84 کالری دارد.
آیا میگوی خشک سالم است؟
هم میگوی خشک و هم میگو منبع خوبی از پروتئین، کم کالری، سرشار از ویتامین E و سلنیوم هستند و هر دو آنتی اکسیدان های شناخته شده ای هستند که از بدن در برابر سرطان محافظت می کنند. آنها همچنین منبع خوبی از چربی های امگا 3 هستند که نقش مهمی در سلامت قلب دارند.
بررسی تقاضای میگو خشک در صورت بهبود شرایط
ابتدا عوامل موثر بر تقاضا را مورد بررسی قرار می دهیم. عوامل اصلی و موثر بر تقاضا به شرح ذیل می باشد:
– رشد جمعیت – سیاست های دولت در مورد صید و غذا – میزان منابع میگو – میل و رغبت مصرف کنندگان به مصرف کالاهای جایگزین – قیمت کالاهای جانشین در مقایسه با قیمت میگو خشک – پدیده های جوی
بررسی قیمت میگو خشک
قیمت میگو خشک معمولا جهانی و مشخص است و بسته به عوامل متفاوتی تغییر می کند و مانند تمامی کالاهای دیگر به
میزان عرضه و تقاضا بستگی دارد. قیمت میگو خشک فقط به قیمت تمام شده ماده اولیه بستگی ندارد و در واقع قیمت میگو
خشک را می توان یک عامل ثابت و مستقل در نظر گرفت که هرچه فاصله میان هزینه تمام شده تا قیمت را کاهش دهیم، سود
ما بیشتر خواهد بود.
قیمت میگو خشک بیشتر تابعی از میزان عرضه آن است چرا که با افزایش روزافزون جمعیت دنیا و نیاز بیشتر به مواد غذایی
بدست آمده از دام، طیور و آبزیان، تقاضا با یک روند قابل پیش بینی در حال افزایش است و کاهش یا افزایش عرضه در مقایسه
با تقاضا تأثیر به سزایی در قیمت دارد.
البته قیمت این نوع محصولات تابع سیاست گذاری دولت ها هم می باشد بررسی ها نشان می دهد که در حال حاضر قیمت
جهانی میگو خشک 7000 دلار در هر تن می باشد.
برای پشتیبانی از واحد تولید و تولید ظرفیت تعریف شده آن نیاز به تجهیزات و تاسیسات عمومی دارد که در این قسمت مورد
بررسی قرار می گیرند.
آزمایشگاه و کنترل کیفی
کیفیت میگو خشک از عوامل اصلی جذب سهم بازار این محصول می باشد و به همین منظور در این واحد تولیدی، واحد
آزمایشگاه و کنترل کیفی در نظر گرفته شده است که در سه مرحله “کنترل کیفی مواد اولیه، کنترل محصول حین فرآیند و
کنترل کیفی محصول نهایی تولید شده ” وظیفه خود را انجام می دهد و به این منظور وسایل آزمایشگاهی مثل رطوبت سنج،
سوکسله، وسایل شیشه ای و … در نظر گرفته شده است.
ماشین آلات تولیدی میگو خشک برای انجام به موقع تولید محصولات نیاز به تعمیرگاه در درون کارخانه دارد که در این رابطه
واحد تعمیر گاه با امکانات اولیه و ابزار کارگاهی پیش بینی شده است و در رابطه با سرویس ها و تعمیرات اساسی ماشین آالت
از خدمات پیمانکاران استفاده خواهد نمود.
تأسیسات برق و برق رسانی
ماشین آلات تولیدی و تجهیزات و سایر تأسیسات عمومی این واحد تولیدی به انرژی برق نیاز دارند که به این منظور باید ضمن
فراهم نمودن امکانات داخلی برای این تأسیسات، انشعاب برق از شرکت توزیع برق خریداری شود.
تأسیسات آب و آب رسانی
برای تأمین آب مورد نیاز خط تولید، فضای سبز، ساختمان ها و آب آشامیدنی کارگران نیاز به تأمین مخزن ذخیره آب، لوله
کشی آب و خرید حق انشعاب آب در نظر گرفته شده است.
تأسیسات سوخت و سوخت رسانی
برای ذخیره و نگهداری سوخت مورد نیاز این واحد تولیدی نیاز به یک عدد مخزن پنج هزار متر مکعبی می باشد که در این
طرح پیش بینی شده است و سیستم گرمایش و سرمایش برای تأمین گرمایش و سرمایش این واحد تولیدی، کولر گازی و تهویه
و بخاری پیش بینی شده است.
سیستم اطفاء حریق
به منظور جلوگیری از خطرات آتش سوزی الزم است احتیاط و پیشگیری های الزم به خصوص در قسمت انبار محصول به عمل
آید و در این رابطه کپسول های آتش نشانی برای کنترل و رعایت ایمنی واحد پیش بینی شده است.
سخن پایانی
ممنون از این که تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید.
چنانچه تمایل دارید اطلاعات بیشتری در این باره کسب کنید،میتوانید با ما تماس بگیرید.
همچنین برای سفارش طرح توجیهی مورد نیاز خود فرم سفارش را پرکنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
برای دانلود طرح توجیهی تولید میگو خشک 1402 اینجا کلیک کنید.
طرح توجیهی تولید میگو خشک 1402
سلام خوش اومدین به مستر صنایع .میگو منبع بسیار مغذی و مفید برای بدن محسوب میشود که طرفداران مخصوص خود را دارد و بازار صادرات آن نیز داغ است. یکی از محصولات تولید شده از میگو ،میگوی خشک است. در این مطلب قصد داریم درباره طرح توجیهی تولید میگو خشک 1402-1403 صحبت کنیم.
ممنون ار همراهی شما.
مقدمه
مصرف غذاهای دریایی از زمانی که به عنوان منابع مهم مواد مغذی برای سلامتی انسان شناخته شدند در حال افزایش است.برای مشاهده طرح محصولات دریایی دیگر میتوانید مراجعه کنبد به : تولیدپودرماهی ،خشک کردن ماهی،تولید غذای ماهی
پروتئین، چربی ها و ترکیبات فعال زیستی در غذاهای دریایی دارای جنبه های منحصر به فردی هستند که آنها را از حیوانات خشکی زی متفاوت می کند.
میگو یکی از مهمترین آبزیان در صنعت تولیدات شیلات است که ارزش سالانه صادرات آن از دیگر گونه های شیلاتی بالاتر است.
سخت پوستان جزو بزرگترین زیرشاخه از شاخه بندپایان می باشند، میگو از خانواده آبزیان سخت پوست است، که بیشتر از4000گونه را در خود جای داده اند. اکثر میگو ها دریایی بوده و تعداد اندکی از گونه ها نیز در آبهای شیرین زندگی می کنند.همچنین برخی از گونه ها خشکی زی به شمار می روند.
میگو منبع غنی،گنج سلامتی
میگو منبع عالی ویتامین B12 است که 1.4 میکروگرم یا 59 درصد از ارزش روزانه (DV) را تامین می کند. 3 آنها همچنین منبع خوبی از فسفر هستند و 201 میلی گرم یا 16 درصد از DV را فراهم می کنند. 4 و کولین 69 میلی گرم یا 12.5٪ از DV را فراهم می کند. 5 میگو همچنین کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، روی و سلنیوم را تامین می کند.
حقایق تغذیه ای میگو
این اطلاعات تغذیه ای برای یک وعده 3 اونسی (85 گرمی) میگو پخته شده توسط USDA.2 ارائه شده است.
کربوهیدرات ها
میگو به طور طبیعی کربوهیدرات بسیار کمی دارد و کمتر از 1 گرم در هر وعده 3 اونس کربوهیدرات دارد. از آنجایی که میگو یک غذای گیاهی نیست، فیبر ندارد.
چربی ها
میگو در هر وعده حاوی کمتر از 1 گرم چربی است. با این حال، آنها تقریباً فاقد چربی های اشباع شده مرتبط با بیماری قلبی هستند. بیشتر چربی موجود در میگو از اسیدهای چرب مفید امگا 3 و چربی های اشباع نشده چندگانه می آید. با این حال، پختن میگو در کره یا روغن، محتوای چربی کلی غذای نهایی را افزایش می دهد.
پروتئین
میگو حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن است. این یک راه سالم برای قلب برای افزایش مصرف پروتئین بدون مصرف چربی های اشباع اضافی است. شما 20 گرم پروتئین بدون چربی را در یک وعده 3 اونس میگو دریافت خواهید کرد.
کالری
میگو کالری نسبتا کمی دارد و در هر وعده 3 اونس فقط 84 کالری دارد.
آیا میگوی خشک سالم است؟
هم میگوی خشک و هم میگو منبع خوبی از پروتئین، کم کالری، سرشار از ویتامین E و سلنیوم هستند و هر دو آنتی اکسیدان های شناخته شده ای هستند که از بدن در برابر سرطان محافظت می کنند. آنها همچنین منبع خوبی از چربی های امگا 3 هستند که نقش مهمی در سلامت قلب دارند.
بررسی تقاضای میگو خشک در صورت بهبود شرایط
ابتدا عوامل موثر بر تقاضا را مورد بررسی قرار می دهیم. عوامل اصلی و موثر بر تقاضا به شرح ذیل می باشد:
– رشد جمعیت
– سیاست های دولت در مورد صید و غذا
– میزان منابع میگو
– میل و رغبت مصرف کنندگان به مصرف کالاهای جایگزین
– قیمت کالاهای جانشین در مقایسه با قیمت میگو خشک
– پدیده های جوی
بررسی قیمت میگو خشک
قیمت میگو خشک معمولا جهانی و مشخص است و بسته به عوامل متفاوتی تغییر می کند و مانند تمامی کالاهای دیگر به
میزان عرضه و تقاضا بستگی دارد. قیمت میگو خشک فقط به قیمت تمام شده ماده اولیه بستگی ندارد و در واقع قیمت میگو
خشک را می توان یک عامل ثابت و مستقل در نظر گرفت که هرچه فاصله میان هزینه تمام شده تا قیمت را کاهش دهیم، سود
ما بیشتر خواهد بود.
قیمت میگو خشک بیشتر تابعی از میزان عرضه آن است چرا که با افزایش روزافزون جمعیت دنیا و نیاز بیشتر به مواد غذایی
بدست آمده از دام، طیور و آبزیان، تقاضا با یک روند قابل پیش بینی در حال افزایش است و کاهش یا افزایش عرضه در مقایسه
با تقاضا تأثیر به سزایی در قیمت دارد.
البته قیمت این نوع محصولات تابع سیاست گذاری دولت ها هم می باشد بررسی ها نشان می دهد که در حال حاضر قیمت
جهانی میگو خشک 7000 دلار در هر تن می باشد.
برای پشتیبانی از واحد تولید و تولید ظرفیت تعریف شده آن نیاز به تجهیزات و تاسیسات عمومی دارد که در این قسمت مورد
بررسی قرار می گیرند.
آزمایشگاه و کنترل کیفی
کیفیت میگو خشک از عوامل اصلی جذب سهم بازار این محصول می باشد و به همین منظور در این واحد تولیدی، واحد
آزمایشگاه و کنترل کیفی در نظر گرفته شده است که در سه مرحله “کنترل کیفی مواد اولیه، کنترل محصول حین فرآیند و
کنترل کیفی محصول نهایی تولید شده ” وظیفه خود را انجام می دهد و به این منظور وسایل آزمایشگاهی مثل رطوبت سنج،
سوکسله، وسایل شیشه ای و … در نظر گرفته شده است.
تعمیرگاه
ماشین آلات تولیدی میگو خشک برای انجام به موقع تولید محصولات نیاز به تعمیرگاه در درون کارخانه دارد که در این رابطه
واحد تعمیر گاه با امکانات اولیه و ابزار کارگاهی پیش بینی شده است و در رابطه با سرویس ها و تعمیرات اساسی ماشین آالت
از خدمات پیمانکاران استفاده خواهد نمود.
تأسیسات برق و برق رسانی
ماشین آلات تولیدی و تجهیزات و سایر تأسیسات عمومی این واحد تولیدی به انرژی برق نیاز دارند که به این منظور باید ضمن
فراهم نمودن امکانات داخلی برای این تأسیسات، انشعاب برق از شرکت توزیع برق خریداری شود.
تأسیسات آب و آب رسانی
برای تأمین آب مورد نیاز خط تولید، فضای سبز، ساختمان ها و آب آشامیدنی کارگران نیاز به تأمین مخزن ذخیره آب، لوله
کشی آب و خرید حق انشعاب آب در نظر گرفته شده است.
تأسیسات سوخت و سوخت رسانی
برای ذخیره و نگهداری سوخت مورد نیاز این واحد تولیدی نیاز به یک عدد مخزن پنج هزار متر مکعبی می باشد که در این
طرح پیش بینی شده است و سیستم گرمایش و سرمایش برای تأمین گرمایش و سرمایش این واحد تولیدی، کولر گازی و تهویه
و بخاری پیش بینی شده است.
سیستم اطفاء حریق
به منظور جلوگیری از خطرات آتش سوزی الزم است احتیاط و پیشگیری های الزم به خصوص در قسمت انبار محصول به عمل
آید و در این رابطه کپسول های آتش نشانی برای کنترل و رعایت ایمنی واحد پیش بینی شده است.
سخن پایانی
ممنون از این که تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید.
چنانچه تمایل دارید اطلاعات بیشتری در این باره کسب کنید،میتوانید با ما تماس بگیرید.
همچنین برای سفارش طرح توجیهی مورد نیاز خود فرم سفارش را پرکنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
برای دانلود طرح توجیهی تولید میگو خشک 1402 اینجا کلیک کنید.
طرح توجیهی تولید میگو خشک 1403
شاید این موارد را نیز بپسندید:
تلفن:
09176746951